Alex Wynn feat. Alisha Pillay – Love You Out Loud
Voices Media anunţă lansarea unui nou single:

 

Alex Wynn feat. Alisha Pillay – Love You Out Loud

Inspirat printre alţii de Avicii, Swedish House Mafia, Alesso, LaidbackLuke, Calvin Harris şi Steve Aoki, Alex Wynn (votat unul dintre cei mai buni 5 dj din Vancouver în 2011), este unul dintre cei mai promiţători producători din British Columbia (provincia vestică a Canadei). După numeroase release-uri digitale, remix-uri şi seturi pentru petreceri, Alex a decis să facă echipa cu Alisha Pillay (una din cele mai bune artiste independente din Canada) pentru a lansa primul său single oficial.

Povestea lui Alex e cel puţin interesantă. El este la origine român, plecând în Canada după ce a absolvit şcoala generală în Romania. Pasionat de mic de muzica şi dj-ing a reuşit o performanţă uimitoare: să fie dj rezident într-unul din cele mai mari cluburi din Canada (Mirage din Vancouver), şi de asemenea, să fie invitat la foarte multe alte petreceri în alte locaţii importante de peste Ocean. Toate acestea au fost posibile datorită unei ambiţii uriaşe şi al unui volum de muncă impresionant.

Alisha Pillay este o căntăreaţă şi compozitoare din Vancouver. La vârsta de 7 ani, Alisha a început să ia lecţii de dans, pian şi canto şi a început să îşi scrie propriile piese la uimitoarea vârsta de 10 ani. Până acum, Alisha a câstigat concursul lui David Foster “Oportunity of a Lifetime Contest”, concursul Shaw Star Discovery, competiţia Pittbul Promotions “Radio Active” şi programul “Bell Emerging Artist”. De asemenea ei i-a fost oferită o bursă la binecunoscutul colegiu de muzică Berklee şi a figurat în Billboard Canada ca unul din cei mai promiţători artişti din noul val după ce şi-a lansat primul ei single, “Convicted”. Alisha a fost de asemenea norocoasa să cânte alături de David Foster, Josh Groban, Renee Olstead şi Sarah McLachlan. Compozitoare foarte versatilă, jonglând cu lejeritate între R&B, Pop şi Hip-Hop, Alisha a lucrat cu Alisha M’JestieBrooks (care deţine credite pentru piesa Rihannei – Pon de Replay), James Fauntleroy (care a lucrat pentru Chris Brown, Jordin Sparks, Beyonce, Justin Timberlake), Jarvis Church de la Philosopher Kings (Nelly Furtado), Jenson Vaughan (Madonna, Timbaland, Snoop Dogg) şi acum… Alex Wynn.

Love You Out Loud, a fost produsă de Alex Wynn fiind înregistrată în Canada, iar mixingul şi masteringul au fost realizate în Romania la Super Sound Studio de către Ryloh, artwork-ul poartă semnătura lui Cătălin Cristea (Massy). Având în vedere background-ul impresionant al celor doi artişti, piesa lui Alex Wynn va fi cu siguranţă o surpriză plăcută pentru publicul din Romania. Totodată ea reprezintă şi începutul unei colaborări de lunga durată a lui Alex cu label-ul independent Voices Media.

Daţi play să vedeţi ce a ieşit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.