Alyna lansează cel mai nou single „Amintiri”

Se spune că, toamna, piesele nostalgice au priză mai mare la ascultători, multe hituri fiind lansate anume în această perioadă și în Moldova, și în România, și pe piața muzicală europeană.

Artista Alyna (Alina Vizitiu), după frumoasa colaborare cu bine-cunoscutul muzician și compozitor din Republica Moldova, Oleg Baraliuc, care a fabricat piesa de debut, „Vânt de acasă”, ce poartă un mesaj autentic, a lansat zilele acestea un nou single – „Amintiri”.

Alyna - Amintiri

Acesta a fost realizat în colaborare cu echipa din România „Havana Music”, ce are colaborări frumoase cu Betty Blue, Alin Văduvă, Julie Mayaya, Sarah JSun, Donk și alții.

Noul manager al artistei, interpretul și producătorul basarabean EL Radu, a afirmat că e mulțumit de noul format al proiectului și de piesă, mai ales că Alinei nu i-a fost ușor să treacă de la un stil și manieră de interpretare specific la un stil mai „modern”.

Alyna ne spune că în curând va începe să lucreze la următoarea piesă, ce va fi din nou în limba română, iar cel târziu după Anul Nou ne va bucura cu primul ei videoclip. La care cântec? Rămâne să vedem!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.