Andreea Balan a lansat, asa cum a promis, al doilea remix al unuia dintre cele mai mari hituri din muzica romaneasca: Mosule ce tanar esti! Noul remake vine si cu o serie de fotografii noi.

Cantareata-dansatoare si colegele sale de scena aduc bucuria sarbatorilor de iarna in toate cluburile, la toate petrecerile de Craciun cu show-ul pe care il promoveaza la TV zilele acestea: Christmas Party. E un spectacol plin de veselie cu multe costume, dansuri senzationale si ritmuri sexy.

Asa cum a obisnuit fanii de cativa ani, Andreea da un refresh show-ului o data la cateva luni. Dupa Lectia de dans, Dancing Show si Bunny Show urmeaza Andreea BalanChristmas Party. Printre cele 12 randuri de haine pe care le schimba pe scena, cantareata-dansatoare si colegele sale vor prezenta Christmas Party in ipostaza de craciunite sexy.

 

Pentru acest proiect, Andreea a apelat la trei producatori talentati. Remixul lansat astazi a fost realizat de Bobby Moore. Primul remake a fost semnat de SugarDaddys iar al treilea va aparea in curand si a fost mixat de Keo.

 

Andreea Balan e plina de cadouri si surprize in iarna asta! Ramaneti conectati pe pagina ei de Facebook (//facebook.com/andreeabalan) pentru a auzi si al treilea si ultimul remix.

 

Asculta Mosule ce tanar esti mai jos

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.