Andreea Balan lanseaza un nou show special pentru vara – BEACH PARTY! 
Andreea Balan

Artista care a lansat anul trecut 3 concepte de show diferite, vine in 2012 cu un spectacol nou! Dupa Dancing Show, Bunny Show si Christmas Party, Andreea Balan ii invita pe toti fanii ei la Beach Party!

Beach Party e un show exploziv si foarte sexy cu momente si costume noi create special pentru o vara cat mai hot! Totodata, fanii vor putea vedea si cele mai bune piese si dansuri din Bunny Show si Dancing Show.

Unul din momentele surpriza ale noului show este un remake al megahitului Andre “Lasa-ma Papa la mare” din anul 2000 postat in premiera pe pagina de Facebook a artistei (//facebook.com/andreeabalan)!  Andreea se transforma intr-o zana a marii si va urca pe scena imbracata intr-un costum de sirena alaturi de dansatoarele ei.

Andreea Balan a sustinut peste 150 de concerte anul trecut, prezentand publicului din toata tara cel mai complex show al unui artist roman. Artista impreuna cu echipa ei danseaza charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.