La început de primăvară, Republica Moldova mai cunoaște o voce nouă, cu un farmec aparte, angelic. Este vorba de o fetiță talentată și cu o doză mare de carismă – Andreea Vanesa Cebotari, originară din orașul Ungheni, ce debutează cu piesa „Tu Fii ca Mine”,o melodie pozitivă, plină de soare și speranță, versurile căreia pot schimba viziunea omului spre bine, de a nu uita să rămâi, uneori, „COPIL”.

Piesa este realizată de o echipă internațională și anume de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și „The Master Of The Sound, compozitor din Spania.

La doar 6 anișori, Andreea Vanesa e o adevărată steluță în regiunea ei. A făcut parte din Studioului Muzical – Coregrafic “Mini-Song” și cercul de dansuri orientale „Belly Dance” încă de la vîrsta de 3 ani. Pe lângă muzică și dans, mai face și modelling în cadrul ”Jolie Models Agency”. În prezent, este membru al Studioului Muzical-Coregrafic „Do Re Micii”, iar recent, tânăra artistă  a început pregătirile preșcolare în cadrul “Academiei Copiilor”, deoarece în curând va păși pragul școlii.

Îi urăm succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.