E prea bizar dar totuși adevărat! Timp de 6 ani au adunat trăiri, sentimente, momente, au spus ce cred și simt pe portativul hedonist al vieții. De 6 ani devin tot mai buni prin ceea ce ,,scurg direct pe foaie”, ne-au inundat cu ,,mesaje, idei și bitoașe” și ne-au demonstrat că ,,nu lucrează pentru bani dar pentru idee…”.  La mulți ani și mulțumim!

Și da, Fugit irreparabile tempus. Iar ei au știut cum să-l străbată frumos, înțelept și metaforic.

La ei, în 2013 a început ,,lipsa de idei și criza de timp”, apoi în 2014 ,,luptau doar pentru ce cred că-i bine”, în 2015 au ales naturalul ,,o bombonică e mai bună decât 2 bomboane”, în 2016 și 2017 timpul a dispărut și a apărut abia ieri pentru 3 minute de hedonism. Sunt 2 ani în care au demonstrat că Timpul constituie nimic altceva decât rezultatul reflexiei raţionale şi meditaţiei asupra raportului existenţă – timp – finitudine.

Tempora mutantur et nos mutamur in illis(Timpurile se schimbă, și noi în ele):          S-au schimbat, încet, au crescut și au știut mereu cum să ne mulțumească!

Ieri ne-au propus o altă retrospectivă a timpului, pentru cine o poate înțelege – 413 cu tot cu videoclip marca Global Records & BR Films; Directed / Written / DOP: Roman Burlaca!

Și așa cum ne-au obișnuit, cu fiecare piesă lansată vine și un mesaj reprezentativ Carla’s Dreams: ,,…Câțiva dintre cei pentru care a fost primul – nu îl vor auzi pe acesta. Pentru mulți va fi primul. 
Întortocheat? Da. 
Tot încercăm să ne mințim că timpul adaugă complexitate, iar absența lui te face mai categoric. Nu?
Oricum ar fi…

Cu toate acestea vă lăsăm să gustați din cele 4 Tempus Fugit! Lăsați un comentariu dacă v-au intrat cuvintele sub piele sau pur și simplu dacă doriți să vă exteriorizați!

Dați un Share să răspândim epidemia celor 4 <3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.