“FunFit Studio-kj Tudor Morari” a împlinit UN AN de la fondare!

Timp de un an de zile, orheienii au simtit pe pielea lor ce e aceasta Kangoo Jumps, Freestyler etc. datorită unui tânăr antreprenor, interpret și pur și simplu un devodat cetățean al Orheiului, Tudor Morari, ce menționează că pe tot parcursul anului, rezultatele au devenit surprinzătoare, datorită profesionalismului antrenorilor și efortului depus de întreaga echipă a salonului, respectiv, clienții intră și ies cu zâmbetul pe față.

Recent, pe 28 decembrie, s-a redeschis noua sală “FunFit Studio-kj Tudor Morari”, unde și-au dat întâlnire mai multe persoane dornice să cunoască ce surprize noi vor avea în anul care a început, deja și mai ales, lumea a dorit să afle ce include noul program, adus din SUA, T90X, ce e un program foarte eficient și nevăzut încă pe teritoriul Republicii Moldova, un program ce au la bază „streept plastica” și „booty twerk”, o altă preimeră exclusivă pentru orheieni.

Seara s-a bucurat de o atmosferă de sărbătoare, recitalurile artiștilor EL Radu, Liana și Vlad Josan, iar la final lumea s-a bucurat de o tombolă cu premii oferite de partenerii evenimentului.

Nu putem exclude faptul că la această inaugurare au luat parte și oficialități din cadrul Primăriei Orhei, invitați din SUA, instructori de talie internațională din România etc.

Îi urăm mult succes lui Tudor, cel care pregătește și o piesă de debut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.