GrooveBox este noul proiect marca Red Clover Media, ce isi propune sa surprinda publicul cu fiecare melodie in parte.  Stilul muzical abordat va fi diferit de la piesa la piesa, fiecare melodie avand anumite influente muzicale.

Primul single, “Dream”, te duce intr-o lume romantica, fiind o piesa potrivita pentru zilele de toamna. Vocea solistei este linistitoare, se imbina perfect cu instrumentalul si te indeamna la visare.

Membrii proiectului “GrooveBox” sunt trei tineri entuziasti, energici si convinsi ca muzica lor poate aduce buna dispozitie celor care o asculta.

“Ne-am cunoscut in studioul lui Edward Maya, am vazut ca lucram foarte bine impreuna, ca ne completam reciproc: orchestratiile, liniile melodice si textele, compuse de fiecare in parte se potrivesc foarte bine, si am decis sa punem bazele unui nou proiect muzical”, au declarat componentii GrooveBox.

Mai multe informatii despre ei veti afla pe parcurs, cu ocazia lansarii celorlalte piese. Pana atunci, GrooveBox va invita sa ascultati “Dream”.

Pentru a fi la curent cu activitatea proiectului, urmariti: //www.facebook.com/GrooveBoxofficial.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.