Guz – Prefer. Vezi videoclipul mai jos.

0
132

Fotografia postată de GUZ.Artistul moldovean Guz a lansat azi videoclip la piesa Prefer: Am lansat videoclipul piesei “Prefer”, o poveste despre fericirea pe care dragostea o aduce în viața noastră. 
Sper să vă placă! a scris artistul pe pagina sa oficială de Facebook. Videoclipul a fost lansat parțial în Republica Moldova. Unul din protagoniști este nimeni altul decât cunoscutul actor Cătălin Lungu, creatorul paginii de comedie #zerodoi.

Povestea ce ne-o cântă artistul este mult prea personală și asta se vede prin felul cum o cântă. Mesajul piesei este unul intim și încărcat cu sentimente, fluturași în stomac și vise despre un viitor în doi. Este o poveste frumoasă de dragoste împletită firav pe vocea artistului. Să fie povestea de dragoste a cântărețului Guz? Rămâne să aflăm. Tu ce crezi? Dă-i o notă! Pentru că noi ne-am îndrăgostit de ea deja.

Reamintim că Ion Guzu, cunoscut sub numele de scenă Guz, este un cântăreț, compozitor și actor din Republica Moldova. În 2016 a semnat contract cu casa de discuri Republic Music Group din România și a început să colaboreze cu producătorul și compozitorul Max Kissaru care a și realizat acest videoclip. Pe 15 septembrie 2017 Guz a lansat primul său album Colecționez suflete iar piesa Prefer face parte din acest album.

Și apropo, pentru tine ce e dragostea drag cititor? care e rolul acesteia în viața ta? Așteptăm păreri!

Pentru a asculta întreg albumul artistului, ia de-aici:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.