Iuliana Beregoi

După colaborarea cu EL Radu, Iuliana s-a decis să participe în mai multe concursuri.

“Visul meu a fost să ajung la Next Star şi sunt foarte fericită că am reuşit”, ne-a zis Iuliana.

A participat la mai multe concursuri, unde a obţinut premii, a fost finalista celei de-a V-a ediţii a concursului televizat pentru copii „Next Star” din România. A avut parte de o surpriză emoţionantă, când a fost surprinsă de Alina Eremia chiar pe scena Next Star. Ea este deasemenea participantă la Moldova are Talent, The best voice, Steaua Chişinăului, unde a reuşit să câştige premii. Face furori pe YouTube, unde a reuşit să adune mii de fani care o iubesc şi aşteaptă cu nerăbdare ceva nou din partea ei.

Iuliana Beregoi

“Mai puţin de un an de când am lansat blogul şi am mari succese, am atras atenţia mii de oameni cu clipurile postate, coveruri. Am 60.000 de abonaţi la canalul personal de you tube”, a declarat mica artistă pentru Dj’s Life.

În ultima perioadă datorită participării la un casting organizat de casa de producţie „JASMIN”, Iuliana are o nouă cucerire muzicală, de această dată a impresionat-o chiar pe Jasmin şi a fost aleasă să facă parte din trupa “Dulce Band”.

În prezent lucrează la o piesă nouă la care va avea şi primul ei videoclip. Studioul de producţie Mixton Music Bucureşti i-a propus o colaborare pentru proiecte muzicale.

“Vacanţa mea a început cu un concurs nou, care a avut loc în Constanţa pe 10.06-12.06 top 10 kids, pe 10 iulie plec în Bulgaria la mare, după la munte în Braşov şi în august am finala mare la music for kids din Iaşi, România”, a mai declarat artista.

Urmăriţi ultimul filmuleţ postat de Iuliana la tabără

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.