Mika Moupondo s-a nascut in Romania, insa cea mai mare parte a copilariei si-a petrecut-o in Congo. Pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o in scoala generala cand a inceput sa cante la diferite spectacole.

In urma cu cativa ani Mika, impreuna cu Mihai Ristea, colegul sau de la Montuga, au cucerit toate clasamentele cu piesa “Sofia” si chiar au castigat la Romanian Top Hitspremiul “Best New Act”. Dupa ce au lansat mai multe single-uri ce se regasesc pe un album semnat Montuga, cei doi s-au hotarat sa se concentreze pe proiectele solo. Mika s-a axat pe productia muzicala si a colaborat cu casa de productie infiintata de varul sauMohombi.

In 2012, Mika Moupondo revine pe scena muzicala si ne canta “Song Without Words”, o melodie cu versuri in engleza si franceza care spune o frumoasa poveste de dragoste. Piesa a scapat pe internet din studiourile Red Clover Media, cu cateva zile in urma, intr-o varianta neterminata si s-a raspandit foarte repede pe toate de site-urile de file sharing, ascultatorii de muzica aratand un interes ridicat pentru aceast nou single al lui Mika Moupondo. Varianta oficiala a single-ului este lansata azi de catre Red Clover Media.

Lansata in luna iubirii, melodia “Song Without Words” e declaratia de dragoste perfecta, fie ca sarbatoriti Valentine’s Day, Dragobetele sau iubirea pur si simplu.
Pentru a fi la curent cu activitatea lui Mika Moupondo urmariti:facebook.com/MikaMoupondoMusic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.