Dj Layla  a lansat cel mai recent single al sau,  intitulat “I’m Your Angel” alaturi de Sianna.   I’m Your Angel este cel de-al patrulea single semnat Dj Layla si a fost compus la inceputul acestui an,  in colaborare cu Radu Sirbu si Sianna.
 
“Sunt absolut indragostita de acesta piesa, imi place absolut totul la ea,  dar mai ales starea pe care mi-o provoaca cand o ascult. Este una din piesele mele favorite si primul single de pe noul albumul  ce urmeaza sa vina. Sunt sigura ca este piesa pe care fanii meu o asteptau de foarte mult timp.
Cred ca ar trebui sa le multumesc fanilor mei in fiecare zi, pentru dragostea si  suportul acordat, dar mai ales pentru ca asculta  si iubesc muzica pe care le-o aduc cu mare drag. Eu pot sa le dau doar o piesa, iar ei pot face din acea piesa un mare hit.  Sper acelasi lucru sa se intample si cu cel mai recent single al meu I’m Your Angel.

Dj Layla
a devenit cunoscuta dupa lansarea primelor doua single-uri ale sale “Single Lady” si “City Of Sleeping Hearts“, care au urcat rapid in fruntea clasamentelor muzicale internationale, facand cunoscuta  artista ca una din cele mai faimoase  Dj-ite de pe piata muzicala Romanesca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.