E tânără, energică, talentată, iubește muzica și are foarte multe să ne spună. Nu e o fată oarecare, ea e specială nu doar pentru că are o voce specială, ci pentru că greutățile vieții au făcut-o puternică. Este o învingătoare și crede în minuni, la doar 15 ani a reușit niște performanțe la care mulți visează.

Olga la XFactor

Ea nu-și dorește faimă, palate, lucruri scumpe vrea doar să cânte și să transmită emoție. Unul din visele mărețe ale Olgăi pe lângă xFactor este să poată merge la concursul World Championship of Performing Arts 2017 care va avea loc la Hollywood. Chiar dacă la Festivalul internațional MusicForKids, Olga a câștigat premiul mare care îi acoperă doar suma de participare la World Championship of Performing Arts 2017, Olga mai are nevoie de 5150 Euro pentru a putea ajunge acolo și a reprezenta Moldova la Hollywood. Dacă credeți în talentul ei, vă invităm să faceți o donație pentru pitica noastră, aici.

În prezent Olga face parte din show-ul xFactor în echipa lui Carla`s Dreams. A ajuns în semifinală alături de Izabela Simion datorită voturilor publicului și încrederii noastre în Ea. Echipa Dj`s Life îți urează succes și arată-le ce poți pitico! Nu uita că cel din urmă mereu devine cel dintâi. Noi te susținem și te vrem învingătoare!

Vedeți evoluția Olguței aici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.