Astazi s-a lansat noul single DJ Project & Adela Popescu, noua prezenta feminina din trupa.

La inceput a fost Elena. Apoi Giulia. De Craciun s-a auzit pentru prima data ca Adela Popescu va fi noua fata DJ Project. Adica solista celui mai de succes si longeviv proiect dance romanesc. In aceasta componenta si sub numele de scena DJ Project feat Adela au si avut loc primele concerte, atat in tara cat, si in strainatate. Cu succes, chiar cu mult succes, Adela i-a surprins pe toti cei care nu o cunosteau suficient de bine cu calitatile vocale si cu prestatia muzicala live.

Dj Project si Adela va spun “Bun Ramas“. Asa se cheama primul lor single, o piesa de dragoste, despartire si impacare, lansata de Dragobete, sarbatoarea romaneasca a iubirii.

Compozitorul ultimelor 10 single-uri Dj Project si-a pus vocea si pe cel mai recent single al baietilor. Dupa ce a compus pentru Dj Project hituri ca “Doua Anotimpuri”, “NU”, “Regrete”, “MI-e dor de noi”, “Hotel”, “Lacrimi de inger”, “Inca o noapte”, etc.Gabriel Huiban are de aceasta data dublu rol: co-autor si interpret alaturi de Adela.

Noul single DJ Project cu Adela Popescu pastreaza originalitatea, muzicalitatea si melancolia cu care Gino Manzotti si Dj Maxx ne-au obisnuit, la care adauga prezenta Adelei Popescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.