DO-RE-MICII

“DO-RE-MICII” – Muziсă, Talent și multă Muncă

În această zi de primavară îți vom face cunoștință cu  echipă de copii și tineri talentați, de prin părțile Ungheniului. “DO-RE-MICII” – așa se numește Studioul Muzical-Coregrafic din Ungheni, condus de fondatorul Aliona Popovici ce își amintește cu zâmbet de anul 2001, când a dat naștere acestui proiect ce avea și, defapt, are ca scop descoperirea și promovarea tinerelor talente cu vârsta cuprinsă între 4-13 ani, precum și mediatizarea adolescenților.

DO-RE-MICII

Chiar din 2001 studioul a fost luat cu asalt de către părinții din orașul Ungheni, dar și din raion, căci cine nu își dorește ca un copil să fie multilateral dezvoltat, mai ales la el acasă?!

Aliona Popovici ne spune că au fost momente când multe lucruri, planuri păreau de nerealizat, însă tăria de caracter și ambiția dumneaei au reușit să ducă “DO-RE-MICII” la un nivel înalt, participând cu discipolii săi la numeroase festivaluri-cuncursuri naționale și internaționale, precum –  “Солнце, радость, красота” (Bulgaria), ,,Karaiskakia,, (GRECIA),  “Konin” (Polonia), “Steaua Chișinăului “, “Două Inimi Gemene” etc.

DO-RE-MICII

“DO-RE-MICII” a fost văzut și pe micile ecrane, copii și adolescenții din această familie, au participat și la emisiuni televizate la Moldova 1, Noroc TV, Gurinel Tv ș. a.

În decembrie, 2015, Aliona Popovici și “DO-RE-MICII” au realizat un grandios spectacol aniversar, ,,VEDETE MARI CU VEDETE MICI DE LA DO-RE-MICI” unde copiii din cadrul studioului au evoluat pe scena Palatului de Cultură, Ungheni, alături de 25 de vedete muzicale autohtone, printre care Dianna Rotaru, Katalina Rusu, EL Radu, Victoria Lungu, Mariana Mihaila, Doinita Gherman, Laurentiu Popescu, Lilia Rosca, Dana Marchitan, Rada, Kapushon, Carolina Gorun, Adriana Popovici, Carolina Prepelita, Aura ș.a.

La moment, “DO-RE-MICII” organizeaza un turneu prin toate instituțiile școlare ale raionului Ungheni, sub genericul: ,,Grăbește-te să faci un bine”. Banii colectați de pe vânzările biletelor rămân în instituția respectivă, unde are loc evenimentul, adică sunt donați copiilor aflați în situație nefastă, cei mai triști ca noi, ce au nevoie de suport financiar.

Uite așa! Dj’s Life promovează cu plăcere colectivele cu gânduri și fapte nobile din Republica Moldova. Bravo, “DO-RE-MICII”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.