Rodica Druță-Hamuraru se lansează pe Dj’s Life!

Nu mai e demult un secret că Republica Moldova este o țară plină de talente muzicale. De data asta vom păși spre o altfel de muzică, mai puțin comercială, însă una sufletistă.

Rodica Druță-Hamuraru,  este originară din satul Cobîlea, r-nul Șoldănesti. Este absolventă a Universității Pedagogice ,,Al. Russo’’ din Bălti, Facultatea Pedagogie Muzicală, iar masteratul l-a obtinut în cadrul studiilor la Institutul de Științe ale Educației din Chișinău.

Interpretă ce cochetează si cu muzica populară, dar și cu cea ușoară, este laureată la mai multe festivaluri și concursuri naționale și internaționale de folclor, cum ar fi festivalului-concurs ,,Maria Drăgan”, colaborează cu textieri și compozitori din Moldova și România. Motto-ul de care se conduce este ,,Nu bogăția te face mare. Mare devii prin respect, demnitate, curaj, iertare, iubire și prin cât de mult știi să dăruiești și să te dăruiești”.

În prezent activează la Universitatea Pedagogica ,,Ion Creanga’’, liceul  ,,Gh. Asachi’’, colaborează cu Institutul de Stiinte ale Educației,  membra a Asociației de Caritate ,, Flacăra Speranței’’ şi este Membru a Uniunii Muzicienilor.

Dacă e să vorbim despre cea mai recentă realizare, Rodica se poate mândri cu o frumoasă piesă de dragoste, ,,Cei doi suntem noi”, o reușită colaborare cu Oleg Baraliuc (melodie și aranjament) și Radmila Popovici-Paraschiv (versuri).

Mai jos ai posibilitatea să asculți piesa, mai bine zis, să vezi înregistrarea video de la lansarea piesei în cadrul emisiunii “Bună Dimineața de Weekend”, pe Moldova 1.

Îi urăm mult succes în tot ceea ce face și mai așteptăm noutăți de la ea.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.