ANASTASIA DALIA vrea să ajungă DEPARTE!

Anastasia
Dalia are doar şapte anişori, dar deja calcă pe urmele celebrului său
tătic Radu Sîrbu, supranumit şi “Picasso” pe timpurile când făcea parte
din faimoasa trupă O-zone. Crescută într-o familie muzicală,
moştenind talentul de a compune de la mama sa Sianna (Sîrbu Ana) şi
pasiunea pentru muzica de la tatăl său, micuţa Anastasia Dalia şi-a
petrecut de mica ore în şir în studioul de înregistrări al părinţilor săi care i-au transmis “microbul” muzicii.

„Anastasia
Dalia şi-a dorit să cânte de foarte mică, de fapt, cred că a început să cânte iar apoi să vorbească. Avem foarte multe înregistrări cu ea în
perioada în care nu prea ştia multe cuvinte şi cu greu desluşeai frazele
rostite de un bebeluş, dar când ajungea în faţa microfonului făcea un adevărat spectacol. Pe la 4 ani îşi dorea deja să aibă propria piesă, iar noi încercând să-i oferim o copilărie cât mai calmă şi liniştită, fără griji şi responsabilităţi, mereu îi spuneam că trebuie să mai crească, să meargă la şcoală, să înveţe bine, iar apoi ne gândim serios şi la începutul unei cariere în domeniu muzicii, pentru că este un domeniu solicitant şi ca în orice alta meserie vine cu bune şi cu rele. Evident că imediat după ce a împlinit 7 ani, această scuză sa epuizat, iar micuţa noastră a fost foarte insistentă să-şi lanseze propriul său single. Într-o „seara cu chitara”, cum se întâmpla deseori în familia noastră, cântând câteva acorduri am auzit-o
fredonând un tra-la-la foarte “simpatic”, care în câteva zeci de minute, cu ajutorul mamei şi imaginaţiei bogate a Anastasiei sa transformat în piesa Departe”.
a declarat Radu Sîrbu, tatăl şo producătorul muzical al micuţei artiste.


Cu toate că a debutat la vârsta de doar 6 ani cu piesa „Zâmbeţti cu mine” în featuring cu tatăl sau, Anastasia Dalia consideră că piesa „Departe” este prima piesa din cariera sa solo şi că este o piesa care se potriveşte atât copiilor cât şi adulţilor. Întrebată ce crede despre primul său single, micuţa artista a declarat:

 

„Îmi place foarte mult „Departe” pentru că este legata de spaţiul cosmic şi este despre mine şi despre cât de departe vreau să ajung, plus că se potriveşte tuturor, iar când o ascult zâmbesc mereu. Este o piesă foarte amuzanta! ”
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.