NEW ARTIST: LORINA – AWAY FROM HOME
 
 

LORINA sau Florina Nitulescu s-a facut remarcata in urma concursuluiVocea Romanieiunde alaturi de castigatorul acelei editei Stefan Stan au interpretat piesa “One Reason”, impresionand atat prin calitatile sale vocale deosebitedar si prin puterea vocii sale superbe.

Vara trecuta, tanara interpretaa intrat in studioul de inregistrari,alaturi de echipa Rassada Music, pentru primul sau single. Dupa multe incercari, cautarisi diferite stiluri muzicale,la sfarsitul verii, Lorina a inregistrat piesa “Away from home” produsa de Radu Sirbu.

 

 

Despre noua sa piesa:

“Away From Home” este o piesa antrenanta si energica, cu un sound modern iar versuriletransmit o adevarata poveste in care se regaseste fiecare la un moment dat. Uneori avem nevoie de un nou inceput . O parte dintre noi avem curajul de a face un pas in acest sens , iar altii nu. Sper ca primul meu single sa ii determine pe cei neincrezatori sa aiba curaj.

“Away From Home” este noul meu inceput si sper sa placa tuturor.”

Piesa a fost deja licentiata in afara Romaniei si va beneficia de promovare atat in Russia, Ukrainacat si spatiul CIS, unde de cateva zile a intrat in playlisturile radiourilor locale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here