Oxiss Van StifF - What's New PussyCat (Vocal Edit)

După ce l-aţi cunoscut pe Oxiss, a venit momentul să ascultăm cele mai recente şi frumoase creaţii. Însă nu înainte de a afla unele detalii despre el.

“Un moment fenomenal în viaţă a fost colaborarea cu vocalista de origine Germana – Missa, cu care am lansat piesa ‘HAND – Have a Nice Day’, care a făcut înconjurul tuturor cluburilor din Chişinău şi periferiile acestuia în căutarea faimei. Zeci de promovări live în discoteci au dus la oboseală şi criza de idei. Deşi, faima unei piese a dus la o pauza de 7 luni, dar acest stil are succes până în prezent, aducându-mi nu doar posibilitatea de a evolua permanent în cele mai vestite cluburi din Republica Moldova” a declar Oxiss.

Muzica a revenit pe portativul electronic după 7 luni de pauza cu mai multa energie și idei. Atunci Oxiss a înţeles că piesele sale sunt create pentru a duce în sine un sens divin şi astronomic. Din 2014, toate piesele ascund în sine instrumente vii, bine compilate cu elemente cosmice.

Oxiss Van StifF

Anul 2015 a devenit neasemeni decisiv pentru el, atunci când a început  activitate de producător muzical în Washington, unde cu succes s-a deschis și restrâns echipa ‘THE MODLOVA PODCASTING’ ce se ocupă cu promovarea pieselor pe teritoriul USA şi cu crearea unui content umoristic, relaxant și științific pe teritoriul Republicii Moldova pentru a ridica domeniul Entertainment-ului.

Începând în Republica Moldova și continuând în prezent în Washington, împreună cu echipa ‘THE MOLDOVA PODCASTING’ lună de lună încearcă să uimească cluburile din USA cu piese originale ce nu doar urmează tradițiile muzicii progresive, ci şi aduce noi elemente pentru doritorii de a descoperi adevărata muzica electronică.

Iar acum hai să prezenzăm ultima creaţie a artistului care se numeşte “What’s New PussyCat” şi este un Vocal Edit.

Dar tot aici dorim să vă prezentăm şi “In God we Trust” care a atins inimile noastre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.