NEW SINGLE: RADU SIRBU – ESTI PREA PERFECTA

 

Radu Sirbu se pregateste de lansarea noului sau single intitulat “Esti Prea Perfecta”. Varianta oficiala a piesei va fi lansata la sfarsitul saptamanii viitoare si este un featuring cu o voce feminina. Contrar trendului pe care il urmareste in calitate sa de producator, semnand multe piese dance, R&B sau electro, artistul a mers pe varianta unei balade pop, cantata in limba romana si aducandu-ne nostalgic aminte de perioada O-zone.

Surpriza cea mai mare insa a venit aseara cand artistul a publicat pe una din paginile sale de socializare varianta acustica a piesei, care a adus in delir fanele sale, mai ales pentru ca a le-a dedicat-o lor.

„Mama m-a facut un romantic incurabil! 
Am iubit femeia din primul minut de viata, dragostea si caldura ei m-au insotit pe parcursul intregii vieti si au adus culoare in viata mea atunci cand totul parea gri! Aparent gingase dar puternice, cicalitoare dar iubitoare, pretentioase si seducatoare… doar ele pot imbina calitatile cu defectele intr-un mod atat de placut si seducator. Iubesc femeia in toate fetzele ei, in toate anotimpurile, in toate varstele ei si nu am nevoie de o zi speciala ca sa-i fac declartii de dragoste! 
Cineva a spus: “daca vrei sa transformi lumea… iubeste o femeie pana în profunzimile umbrei tale” 
Eu iubesc… iubesc femeile, pe toate si pe fiecare in parte si le doresc ca primele raze de soare ale diminetii sa le intalneasca cu cuvintele “Esti Prea Perfecta”. 
Noul meu single va veni in cateva zile pana atunci va las sa savurati varianta acustica a piesei insotita de un videoclip si nu uitati sa o impartiti cu cei dragi!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here