Anna Mar lanseză primul videoclip din carieră, un remake oficial după piesa lui Damian Marley – “There for you”.

La vârsta de 24 de ani, îşi scrie singura versurile pentru EP-ul pe care îl va lansa în 2015. Anna Mar îmbină experienţa live vizuală şi auditivă cu clipuri fashion-inspired.

Pentru videoclipul “There for you”, Anna Mar a adunat o echipă tânără, fresh ce aduce avangarda în industria muzicală în ceea ce priveşte moda, muzica, videoclipuri, shootinguri foto. De regie, montaj, filmări şi producţie s-a ocupat echipa CevaDeVis, stylingul e semnat de Andra Moga cu un design special.

Anna Mar – There for You

Anna Mar este primul artist care poartă platosele create de artista Ioana Sisea pentru colecţia Bleeding Gold ce a fost lansată în urma cu câteva zile la Galateca. Conceptul acestor creaţii s-au potrivit cu mesajul piesei şi l-au întregit.

Muzica ei aduce influenţe din electro, neo soul şi pop iar mesajele sociale sunt mereu prezente undeva în context.  În cazul primul single, videoclipul aduce un mesaj social pe care îl veţi descoperi pas cu pas până la final.

Echipa şi casa de discuri a lui Damian Marley au ascultat remake-ul şi au dat unda verde lansării acestuia devenind primul remake românesc aprobat de artistul respectiv. Pentru versiunea realizată de Anna Mar, orchestraţia a fost creată de Teona Rusu şi Esqu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.