Carla’s Dreams – Monomaniac

0
177

Știm. Toți au o manie. A noastră e despre fluturi ,) V-am cuprins! Atât a trebuit să ne răscolească fluturii înnegriți de speranțe, așteptări, dureri, suferințe și imperfecțiune. Or fi ei monomaniaci, dar tot ne fac fluturi în stomac.

Această piesă a fost mult așteptată de către fanii și ascultătorii Carla’s Dreams. Odată ce a fost publicată a luat cu asalt în topul pieselor pe YouTube până au ajuns nr. #1; pe Facebook au curs mii de comentarii, distribuiri și aprecieri. Fiecare ascultător încercând să filtreze piesa prin propria personalitate, să ofere aprecieri băieților, mulțumiri, analize, interpretări diferite.

Nu poate trece cu vedere regia videoclipului după Roman Burlaca, care iarăși a pus în lumină cum doar el știe mai bine, mesajul piesei – Fluturele – care poate reprezenta sufletul nostru. În mitologia grecească, Psyche (semnificând literal “suflet”) era reprezentată sub forma unui fluture. În plus, Psyche era asociată cu dragostea, ca urmare a conexiunii amoroase intense dar lipsite de speranţă dintre ea şi Eros, zeul grec al dragostei. Totodată, în antichitate, grecii vedeau fluturii drept suflete ale oamenilor morţi.

Dacă te temi de fluturi în stomac, înseamnă că ți-e frică de dorințele ascunse ale sufletului tău. Iar odată ce alegi să ucizi fluturii din stomac, ucizi speranțe, amintiri, iubirea, posibilitatea de a zbura și a te bucura de frumusețea ce ți-o oferă EI.

Nu uita că fluturii au fost cândva omizi, iar cochilia lor se află acolo undeva… în stomacul tău!

Ținem să-ți reamintim că ultima piesă Carla’s Dreams a strâns peste 2,5 mln de vizualizări pe YouTube. Ascult-o aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.