Delia și Grasu XXL – Despablito

0
105

Delia și Grasu XXL au lansat recent Despablito, o piesă ce descrie întreaga nebunie a protagoniștilor.

Image result for Delia și Grasu XXL Despablito

Această piesă cuprinde atât umor cât poți înțelege, atâta culoare cât poți vedea și un pic de spirit latino, Columbia adusă în România printr-o poveste amuzantă.

Delia își surprinde din nou fanii cu o ipostază complet neașteptată. Nonconformistă, cameleonică și plină de energie.

Ținutele și mai ales accesoriile Deliei vin ca o completare a personajului interpretat de ea, într-o poveste în care Grasu XXL a împărtășit viziunea și ideile artistei.

“Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de înot, am ascultat piesa în mașină și mi s-a părut turbo! Cât am înotat eu pe-acolo la mișto, mă tot gândeam cum să <o dau> și când am ajuns la studio <am dat-o> în 10 minute. I-am trimis-o înapoi cu strofă cu tot, iar ea mi-a zis că filmăm sâmbătă…Era joi… Am filmat luni! Na, ea e Delia și e superbă!”, a spus Grasu XXL.

Şi pentru Delia inspiraţia a venit tot la piscină:

Întâmplarea face că aveam acest instrumental de câteva luni şi nu ştiu de unde şi cum a venit inspiraţia pentru acest <<Despablito>>. Dar tot la piscină eram când am scris versurile. Apa are un efect benefic. Aţi vrut <<Despacito>>, luaţi şi <<Despablito>>”, a declarat Delia.

Piesa este compusă de Delia, Grasu XXL, producție Alex Cotoi, iar videoclipul este realizat de NGM – Bogdan Păun și Alex Mureșan, producție Loops Production.

Aceasta nu este prima colaborare a Deliei cu Alex Cotoi, cunoscutul producător român. Cei doi au mai colaborat pentru piesele „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Fata lu’ tata”, „Rămâi cu bine”.

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă smenătura numărându-se „Fata lu’ tata”, „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Rămâi cu bine”, „Parfum de fericire”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare” şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente – pian şi flaut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.