DJ Project feat. Giulia – O Secunda

0
178

DJ Project lansează single-ul şi videoclipul “O Secundă în colaborare cu GIULIA

Piesa este compusă de către Gino Manzotti, DOMG & Adi Cristescu şi produsă de catre DOMG şi Gino Manzotti. Videoclipul este regizat de către Bogdan Paun şi Alexandru Muresan de la NGM Creative.

“Este o piesa despre un nou început în dragoste şi despre faptul că timpul este ireversibil, indiferent de situaţie. Single-ul este unul plin de forţă şi energie şi sper să vă placă. Mă bucur că am reluat colaborarea cu Giulia şi vă pregătim multe surprize: mai exact, 3 melodii care sperăm că vor ajunge la sufletul vostru.”, declară DJ Project.

Foarte multă lume m-a întrebat daca voi mai colabora cu cei de la DJ Project şi cred că această nouă piesă a noastră este extrem de aşteptată. “O secundă” mi-a placut de la prima ascultare şi sunt sigură că va fi o piesă iubită de foarte mulţi dintre cei cărora le-a fost dor de DJ Project şi Giulia.“, adaugă Giulia.

17 ani de activitate muzicală, 9 albume, peste 20 de single-uri şi videoclipuri, primele poziţii în topurile muzicale, zeci de premii naţionale şi internaţionale, mii de concerte în ţară şi străinătate, fac din DJ Project unul dintre cele mai solide şi de succes proiecte din industria muzicală românească. DJ Project a colaborat cu artisti precum Ellie White, Adela Popescu şi mulţi alţii.

Cu o carieră de peste 20 ani în industria muzicală, Giulia a demonstrat că ştie să se reinventeze şi să se menţină în topurile muzicale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.