Havana si Ioana Ignat – Vivere

0
111

Raul Eregep(Havana) în colaborare cu Ioana Ignat pentru Vivere – o piesă proaspăt lansată, acum câteva minute, care are un vibe foarte bun chiar de la prima audiție.

Image result for vivere havana si ioana ignat

Piesa compusă de către Sorin Seniuc, Vanotek și Alexandra Tirtirau este o coproducție Cat Music, Global Records, Media ProMusic și GreenEye Music. În regia lui Roman Burlaca și produs de Loops Production, videoclipul pune în scenă o poveste de dragoste, plină de fantezie, în care imaginile se îmbină cu versurile.

Mi-a plăcut foarte mult piesa, de la prima ascultare. Havana este o echipă de oameni foarte mișto, iar Raul are un timbru foarte frumos și special. Mă bucur că am făcut această colaborare, cred mult în această piesă și îmi doresc să ajungă la urechile cât mai multor oameni”, mărturisește Ioana Ignat.

Piesa “Vivere” este perfectă pentru vară, are o stare specială și iți rămâne ușor în minte, iar vocea Ioanei Ignat concentrează perfect starea generală. Colaborarea cu ea și echipa a fost una foarte ușoară și frumoasă. Ne-am conectat din prima. Filmarea a decurs foarte bine și aștept cu nerăbdare feedback-ul publicului. Cred foarte, foarte mult în această piesă”, declara Raul Eregep.

Această piesă deja a strâns un număr impunător de comentarii și reacții pe YouTube. Pe semne că se vrea a fi HIT-ul verii!

Viața poate fi văzută doar în roșu. Ia priviți!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.