Ioana Ignat și Edward Sanda – În Palma Ta

0
72

Ioana Ignat şi Edward Sanda colaborează din nou după hitul viral “Doar pe a ta”, lansând piesa “În Palma Ta”. Noul single reprezintă o declaraţie de dragoste, ilustrată cu un clip ce prezintă peisaje superbe şi o sumedenie de porumbei albi.

Ioana Ignat și Edward Sanda – În Palma Ta

Palmele sunt unele din cele mai sensibile locuri în care poate fi ținut sufletul. La fel cum ai grijă de palmele tale, așa va fi și sufletul. În palma Ta, stă înima mea…

Piesa este una dance pop catchy, în care vocile celor doi artişti se completează perfect la refren şi se suprapun. Cei doi cântă despre dragoste, despre căutarea celui drag şi momentul când te pierzi în braţele sale.

Această piesă a apărut în urma mesajelor primite de la oamenii care ne iubesc şi mă bucur mult ca ‘Doar pe a ta’ a creat acest precedent. ‘În palma ta’ a fost scrisă de mine împreună cu Edward Sanda pentru toţi cei care cred în dragoste.

Consider că într-o lume în care există dezamăgiri şi tristeţe, muzica ne poate salva, iar această piesă sper să ajungă la toţi cei care au nevoie de un refren pentru sentimentele lor, a declarat Ioana Ignat.

Edward Sanda a explicat decizia de a colabora din nou cu Ioana:

Succesul piesei ‘Doar pe a ta’, lansată alături de Ioana Ignat, a fost o adevărată surpriză pentru mine, mai ales că a fost şi melodia cu care eu am debutat. După energia pozitivă şi mulţimea de mesaje de încurajare pe care le-am primit din partea celor ce ne asculta muzică, ne-am decis că trebuie să ducem povestea mai departe.

‘În palma ta’ vine ca o continuare a mesajului transmis în prima piesă şi sperăm să vă placă la fel de tare, mai ales că este compusă de noi.

Așteptăm cu drag impresiile tale într-un comentariu!

Poate vă interesează și:

Havana si Ioana Ignat – Vivere

Playlistul lunii Aprilie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.