Irina Rimes a lansat un nou videoclip de pe albumul #DespreEl. Cosmos este a șaptea piesă de pe albumul care este deja disponibil în format digital și care urmează să fie lansat în această lună în format fizic.

#DespreEl, este un album inspirat din sentimente, experiențe, trăiri și emoție. Irina Rimes și-a pus viața pe hârtie și le oferă fanilor povestea ei. Albumul conține zece piese la care artistă a colaborat cu Andi Bănică, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga și Cătălin Tămazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteață.

Irina Rimes s-a lansat pe piața muzicală din România cu single-ul “Visele”, după care ne-a cucerit cu prima trilogie muzicală “Iubiri secrete”. Cântăreața s-a remarcat și pe plan internațional, semnând un contract cu Universal Music Franța în urma căruia a lansat piesa “Vivons les”, varianta în franceză a single-ului “Visele”. De curând, Irina Rimes a fost premiată în Kazahstan, la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alături de Dj Sava pentru piesă “I Loved You”, și a plecat acasă cu două premii Media Music Awards.

Vă place noul ei videoclip?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.