Iuliana Beregoi – Vina Mea

0
1090

Iuliana Beregoi este copilul fenomen care  a adunat peste 100 000 de abonați la canalul de Youtube filmându-se cu telefonul mobil. Iar acum deja are primul single cu videoclip așteptat de toți fanii, după cum ne-a promis mai înainte.

Iuliana Beregoi - Vina MeaIuliana Beregoi – Vina Mea

La numai 12 ani, Iuliana Beregoi este cea mai tânără vloggeriță autohtonă. Carisma și sinceritatea ei au propulsat-o într-un timp foarte scurt printre cei mai cunoscuți și mai accesați vloggeri ai momentului. Oricât de incredibil ar părea, puștoaica se filmează și își montează singura filmulețele pe telefonul mobil. În doar câteva luni a adunat peste 112 000 de abonați la propriul canal de Youtube și a ajuns să primească zilnic sute de mesaje de la fanii care o urmăresc online.

Cu o voce incredibilă, Iuliana a fost propulsată de către fani  în finala de popularitate a emisiunii de talente Next Star iar anul acesta s-a calificat la ”Golos. Deti-4” din Rusia.

Astăzi  are deja peste 1 milion de vizualizări  la primul ei single cu videoclip  “Vina mea”, o coproducție Mixton Music și SIS N BRO.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.