John Legend – Preach (Official Video)

0
98

John Legend tocmai a lansat videoclipul muzical pentru noua sa melodie “Preach”.

Videoclipul lui John Legend este un ceas greu, care este greu atât pe conținutul tematic cât și pe vocea grandioasă. “Preach” ar trebui să vină cu un avertisment de declanșare. Ceea ce veți vedea aici nu este un lucru frumos, dar este necesar. Dacă credeți că este prea mult după ce ați văzut-o, amintiți-vă că aceste situații se întâmplă în fiecare zi în Statele Unite.

Câștigătorul EGOT, în vârstă de 40 de ani, a lansat un grup puternic de minorități vizate de ofițeri de autoritate.

Video-ul urmează patru povești separate prin timpul de execuție: o mamă și o fiică separată la graniță, un copil care a adus o armă mare la școală pentru a începe probabil o masă de fotografiere (mai târziu, vedem copiii care au terminat o sală de gimnastică) situație care implică polițiști albi și bărbați negri, care se termină cu un împușcat în timp ce altul o înregistrează pe cameră și înmormântarea unui tânăr negru urmat de proteste pentru justiție. Pe măsură ce aceste situații au loc, John Legend cântă despre natura ciclică a știrilor și despre cum se întâmplă aceleași lucruri. El vorbește despre durerea pe care o vede, deci, în consecință, acest film este o reflectare a acelei realități.

Împreună cu videoclipul muzical, John a înființat, de asemenea, un fond de strângere de fonduri pentru o organizație care să ajute la închiderea încarcerării în masă și să investească într-un viitor echitabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.