Mark Stam – IMPAR

0
37

Un nou single de la Mark Stam-IMPAR. Piesa este un imn al singurătății întrucât vorbește despre sentimente neîmpărtășite și indiferență în iubire.

Fotografia postată de Mark Stam.

Întrun interviu Mark ne dezvăluie că ,,Impar  nu e un stil de viață, nu e o alegere, nu e o autostradă cu două sensuri și cu posibilitatea de a te întoarce oricând vrei tu … e un blestem, un râu cu curenți și repezișuri, care te duce involuntar pe meleagurile necunoscute a propriei lumi interioare, îți reprogramează atitudinea față de toate lucrurile, iar prin sistemul nervos curge ,,neemoția” și indiferența, inima nu mai bate, ci se usucă asemeni unui trandafir, odată cu fiecare petală care cade… cade câte o bucată din mozaicul care cândva erai tu și asta te sperie. Atunci începi să lovești din toată puterea pieptul tău, sperând că brusc inima va începe să bată, și va schimba alb/negru într-o gamă frumoasă de culori”.

The Motans și Marco&Seba au contribuit la scrierea și realizarea piesei, în urma unei întâlniri amicale care s-a transformat într-una de compoziție.

Videoclipul a fost realizat în 23 de ore de către Spoiala Brothers, iar protogonistul mărturisește că: ,, Atât piesa, cât și clipul au fost o provocare, începând cu textul și terminând cu styling-ul de haine din clip, dar am încercat cu toții să creăm ceva original, cât mai adevărat și aproape de modul ,,impar” de viață”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.