Mellina lansează un single nou cu un videoclip emoționant, “Poezii pe piele”, scris și compus de ea împreună cu băieții de la DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia) în studioul Mango Production.

După ce a colaborat cu artiști precum Karym, Cortes, Cosy, NOSFE sau Mihai Chițu, Mellina revine de data aceasta cu un single solo. Versurile piesei “Poezii pe piele” vorbesc despre o dragoste neîmpărtășită. Videoclipul, regizat de Daniel Libeg, a fost filmat într-o sală abandonată, iar Mellina a lăsat părul brunet pentru o schimbare de look, trecând la blond.

“Sunt om și prin definiție imperfect. Muzica pe care o fac este suma sentimentelor, trăirilor și mai ales a frustrărilor mele. Poezii pe piele reprezintă una dintre fetele mele și mă bucur că DOMG a reușit prin producție să îmi împacheteze piesa astfel încât mesajul să fie there în your face și le mulțumesc băieților și lui Daniel Libeg că mi-au înțeles și susținut viziunea”, a declarat Mellina.

Mellina a devenit cunoscută publicului după ce a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România cu single-ul de debut “Poza de album”, interpretat alături de Vescan. În plus, a colaborat cu Bere Gratis, JerryCo și TWO și a produs piese pentru numeroși artiști din România. În paralel, artista se ocupă și de școala de muzică Tralala School alături de “profa vedetelor”, Maria Simion.

Vă place noua piesă a Mellinei?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.