Nicoleta Nuca – Suflet Nebun

0
96

Frumoasă este, talentată este, însă acum – Ea – Nicoleta Nuca e un Suflet Nebun. Aseară frumoasa artistă a lansat un nou videoclip în care apar scene fierbinți. Urmăriți Nicoleta Nuca – Suflet Nebun!

Fotografia postată de Nicoleta Nuca.

Noua piesă are deja peste 85k de vizualizări în 17 ore. Videoclipul este o producție Global Records în regia lui Roman Burlaca care ne-a obișnuit cu videoclipuri mai dramatice.

Menționăm că videoclipul o aduce pe Nicoleta într-o ipostază destul de sexy și rea.  Nebunia ce o cântă este caracteristică oricărui visător în căutarea dragostei sau poate că nu.
Povestea de dragoste prezentată în videoclip este una periculoasă. Protagonistul tocmai a spart o bancă şi apare la hotel cu o geantă plină de bani. Iubita sa ezită, se întreabă dacă e bine să îl iubească, dar îi cedează băiatului rău.

Este o piesă diferită de ceea ce am cântat până acum, e mai dinamică, mai fresh, de vară. Mi-am dorit o schimbare și mi-am zis că e timpul să mă bucur de vârsta pe care o am și să mă distrez mai mult, așa că „Suflet nebun” este un prim pas spre ceea ce îmi doresc eu din punct de vedere muzical a menționat Nicoleta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.