Olga Verbitchi – Oameni

0
61

Olga Verbitchi a lansat videoclipul piesei ”Oameni”. Piesa descrie frumos o poveste de dragoste pe care orice adolescent și-ar dori să o trăiască. Te îndemnăm să asculți noua piesă lansată cu tot cu videoclip.

Fotografia postată de Olga Verbițchi.

“M-am îndrăgostit de “Oameni” încă de când era doar un demo. Am filmat pentru clip chiar înainte de ziua mea. Am mers pe malul mării pentru câteva cadre și am fost super entuziasmată. Nu mai văzusem marea de când eram mică. Pur și simplu m-am emoționat și mi-au dat câteva lacrimi… Am lucrat foarte bine cu echipa mea care este, pe bune, cea mai tare echipă. Cu SAN mai colaborasem pentru clipul piesei “Pagini albe””, mărturisește Olga.

Videoclipul single-ului pune în scenă iubirea și amintirile celor cei doi protagoniști, Olga și Ștefan, care reușesc să se regăsească pe malul mării. Despre colaborarea cu Ștefan Iancu, artista declara că actorul este foarte talentat.

„Imediat după ce ne-am cunoscut și am stat de vorbă, ne-a fost foarte ușor să filmăm împreună și să intrăm în pielea personajelor. Ștefan e un tip foarte mișto și mă bucur că acum face parte din cercul meu de oameni”.

Menționăm că Olga Verbițchi este născută în Chișinău și este câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor, dar și a concursului MusicForKids International Festival. În 2017, Olga a lansat “Prietena ta”, primul single din carieră, o poveste de dragoste inocentă și adolescentină, ce a adunat multe reacții pozitive în mediul online. A urmat single-ul “Pagini albe”, primul featuring al artistei, alături de Kio. La începutul anului a colaborat cu DJ Sava pentru “Coco Bongo”, o piesă de vară, cu un videoclip filmat în Cancun. La scurt timp după, câștiga premiul “Vocea Internațională” în cadrul Sanremo Music Awards.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.