Pasha Parfeni – Hotii

0
58

Pasha Parfeni ne surprinde și de această dată cu un nou videoclip, desprins parcă din filmele hollywoodiene. Filmarile au durat 3 zile si au avut loc în Chișinău, iar rezultatul sparge orice tipar, în materie de producții video.

Ai iubit vreo-dată pe furiș? Ai trăit clipele în care adrenalina dă peste margini și-ți pare că inima ta va exploada de cît de tare pulsează în momentul cînd vezi persoana dragă, o cuprinzi, o mîngîi… Dar știi că puteți fi prinși în flagrant ca Hoții….

Cu toții am avut așa relații cînd trebuie să ascunzi iubirea de oameni și lumină, tocmai pentru a o face să existe. Aceasta este unica formă în care iubirea funcționează.

Ai trăit vreodată așa iubire? Ai ascuns-o, chiar și atunci când ai vrut s-o strigi în gura mare, ca să știe toată lumea despre fericirea ta fără margini?

Dacă aceasta este forma de iubire pe care o trăiești, nu ești singur, iar Pasha Parfeni ți-a pregătit o melodie nouă, „Hoții”, special pentru tine și povestea ta.

Lumea nu este așa simplă cum pare la prima vedere. Cele mai interesante lucruri se întâmplă atunci când nu ne așteptăm; ele nu încap în stereotipuri și descrieri, și rămân ascunse , ferite de păreri, judecăți și scenarii străine.
Deschide Tinder-ul ca să vezi cum e dragostea dincolo de pozele cu zâmbete false de pe Instagram și Facebook”, a spus Pasha Parfeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.