Akcent vine cu primul visual EP din Romania: “Around The World”
Fiind inspirat de Beyonce care a lansat un album intreg cu videoclipuri si piese noi peste noapte, Adrian Sina si Roton au pregatit EP-ul “Around the world”. Materialul a fost postat direct pe YouTube ca o surpriza pentru fanii ce au cerut muzica noua din partea artistului.

Sase piese noi-noute, sase montaje video speciale pentru online cu sase femei diferite, fiecare potrivita cu o anumita melodie: Kamelya, Apagando, Faina, Babylon, Andale si Around the world.
“Am vrut sa aduc fanilor o experienta muzicala completa, un show vizual si senzual ce imbina miscarile in slow motion, puternic colorate cu muzica dance pentru care e cunoscut numele Akcent in toata lumea. Multumesc echipei mele si casei de discuri Roton care a avut incredere in cel mai indraznet proiect pe care l-am facut vreodata: sase clipuri noi pentru online, sase piese noi, fiecare cu o aroma diferita, fresh, cu un sound nou care pastreaza totusi semnatura mea. Am lucrat 6 luni pentru ‘Around the world’ si ma bucur ca pot sa aduc toate aceste noutati deodata. ENJOY THE MUSIC!”
Noul EP a luat o lume intreaga prin surprindere – peste 3 milioane de fani pe pagina de Facebook Akcent – si descrie drumul proiectului in muzica internationala cu influente din toate partile lumii in care Adrian a fost invitat sa cante pana acum.
“Around the world” este un mini-album ilustrat menit sa creeze o legatura puternica intre artist si ascultator sau fan. Toate cele sase filmulete au fost regizate de Bogdan Paun, omul care s-a ocupat si de videoclipul “Boracay” ce va fi inclus si el pe noul EP, disponibil in cateva zile pe iTunes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.